Fashion Freaks

5 plekken waar ik ooit naartoe wil

1 juli 2014 | 11 Comments

Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste weken steeds waker zit te surfen naar vakantiebestemmingen. Het zit namelijk zo dat mijn vriend en ik samen beslist hebben een jaartje niet op vakantie te gaan aangezien we allebei goed moeten sparen. Toch hoop ik nog stiekem op een financiële meevaller, die ervoor kan zorgen dat we binnenkort toch nog een weekje naar de zon (of ergens anders) kunnen. Hoe dan ook, het leek mij fijn om in dit artikel mijn “droomvakantiebestemmingen” eventjes op een rij te zetten voor jullie.

Griekenland vind ik echt zo’n mooie plek. Ik vind het dan ook super jammer dat ik hier nog nooit geweest ben! Daarom mocht Santorini dus zeker niet in dit lijstje ontbreken! Een prachtige blauwe hemel en witte huisjes vormen de prachtige combinatie van deze bestemming.

Ook een citytrip naar Berlijn staat redelijk hoog op mijn verlanglijstje. Berlijn is echt een bruisende stad boordevol inspiratie en daar houd ik wel van bij een citytrip!

Naar Spanje ga ik ook super graag op vakantie. Mijn favoriete Spaanse bestemmingen zijn Madrid en Barcelona. Maar toch hoop ik daar binnenkort nog een derde bestemming aan toe te voegen. Sevilla is namelijk een plek die ik nog eens héél graag zou bezoeken. Niet enkel om te genieten van het mooie weer, maar ook voor de vele culture trekpleisters die deze stad te bieden heeft.

Het Italiaanse Cinque Terre is een prachtige plek in Italië. De kleurrijke dorpjes langs de kust lijken me een prachtige plek om rond te dwarrelen en heerlijk te ontspannen.

In New York ben ik nog nooit geweest, maar hopelijk komt daar ooit verandering in! New York is volgens mij echt een super inspirerende stad, hier is zoveel te beleven: prachtige musea en héél erg toffe winkelgelegenheden!

11 people are talking about “5 plekken waar ik ooit naartoe wil

  1. Heel mooie bestemmingen aan de foto’s te zien :) Ik ben verliefd geworden op Berlijn en hoop er nog op Erasmus te gaan dus ik raad je die stad zeker aan :)

  2. Bijna allemaal ook op mijn lijstje! Vooral Cinque Terre wil ik heel erg graag zien. Verder wil ik graag naar Cuba, New Orleans + Californië en een backpack trip door Australië/Nieuw Zeeland maken!

  3. In Cinque Terre en New York ben ik al geweest en beiden zijn ze zeker de moeite waard! Ik wil heel graag naar China, gelukkig wordt die droom binnen 2 jaar werkelijkheid door mijn studie :)

  4. Cinque Terre ben ik al een paar keer geweest (zowel bij regen als bij stralende zon). Het is er zo mooi, ideaal voor gezonde wandelingetjes! New York staat bovenaan op mijn lijstje. Ik zou er zo graag naar toe gaan! Maar eerst sparen ;) Moest ik zo’n lijstje maken, ‘t zou eindeloos zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>