Fashion Freaks

Interior

All of the posts under the "Interior" tag.

Tip: Apartment Therapy

Voor degene onder jullie die binnenkort gaan verhuizen én een eigen stekje mogen gaan inrichten, heb ik een super fijne site: Apartment Therapy! Op deze site vind je werkelijk tips voor ELKE ruimte in je huis. En er wordt ook heel veel aandacht besteedt aan het inrichten van kleine ruimtes. Ik deel met jullie alvast een aantal leuke fotootjes, maar neem zeker een kijkje op de site want je zal er uuuuuuuren op gaan rondsurfen ;) !

Read more →

Dorien 25 juli 2014 6 Comments Permalink

Tip: Kussen.nl

Ik houd ervan om mijn kamer zo af en toe weer te veranderen met een aantal leuke accessoires. Kaarsjes, bloemen, mooie opbergdozen, I have it all! Het enige dat ik nog graag zou willen zijn een aantal sierkussentjes voor op mijn zetels te zetten. Gelukkig kreeg ik afgelopen week een mailtje van Miranda, of ik het leuk zou vinden om een artikeltje te schrijven over haar webshop: www.kussen.nl. En waarom ook niet, de site biedt echt voor elke “kussenboehoefte” een antwoord: zo vind je er niet alleen sierkussens, maar ook hoofdkussens, relax kussens en veel meer. Mijn favorieten heb ik alvast eventjes voor jullie op een rij gezet ;) …

Read more →

Interior Inspiration

Dag iedereen, zoals al vaker deze week had ik ook vandaag weer plannen om outfit foto’s te maken. Jammer genoeg gooide het stormachtige weer opnieuw roet in het eten. Dus, dat vroeg om een andere post, wat me bij deze post bracht: een nieuwe inspiratie post. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar een inspiratie post gaat er bij mij altijd wel in ;) ! En aangezien ik volgend jaar weer terug op m’n eentje ga wonen, leek het me tof om dit keer een interieur inspiratie post te doen. Alleszins heb ik beslist om vanavond een brainstorm sessie in te voeren. Ik heb de laatste tijd véél te weinig ideeën en hier wil ik graag verandering in brengen. Er zijn zoveel blogs waar ik naar op kijk en die me inspireren, die ga ik vanavond dus ook allemaal met veel plezier doorspitten, op zoek naar nieuwe inspiratie. Alleszins, veel plezier met het bekijken van deze foto’s!

Read more →

Dorien 27 december 2013 7 Comments Permalink

Interior Inspiration

Het is weer even geleden dat ik nog een interieur inspiratie postje plaatste. Maar nu mijn verzameling weer een hele stuk groter is geworden, besloot ik dat het tijd was deze met jullie te delen. Hopelijk vinden jullie deze interieurbeelden net als ik super leuk én inspirerend!

Read more →

Dorien 15 november 2012 6 Comments Permalink

get_footer() ?>