Fashion Freaks

BYE BYE BLOG

18 november 2014 | 7 Comments

Hey meiden,

Om een aantal (persoonlijke) redenen heb ik beslist om (tijdelijk) te stoppen met mijn blog. 2014 was alweer mijn tiende blogjaar en ik heb de hele blogwereld zien opstarten én evolueren. Het was voor mij een enorme leerrijke ervaring die ik nooit zal vergeten maar het is tijd om er eventjes mee te stoppen. Het was de afgelopen maanden een erg drukke, maar ook vermoeiende periode voor me en ik vond het tijd om een adempauze in te lassen. Dit is zeker en vast geen afscheid!

Ik wil jullie zeker en vast bedanken voor die super fijne 10 jaar!!! Ik heb zoveel geweldige dingen mogen meemaken en dat is fantastisch. Dankjulliewel!!!

7 people are talking about “BYE BYE BLOG

  1. Ah no Dorien! <3 Blogland gaat je wel missen hoor. Al begrijp ik je keuze natuurlijk volledig! Ik ben heel benieuwd welke andere projecten je op gaat zetten en blijf je op de voet volgen! Tot snel weer liefje!

  2. Oh Dorien, heel jammer! Ik zat al maanden te wachten op een nieuw postje! Maar ik snap het natuurlijk ook helemaal dat je volledig voor je werk gaat, heel veel succes daarmee!

  3. Oh neen, zo jammer! Ik vond je blog altijd zo leuk! Je bleef altijd jezelf, kon super leuk schrijven en alles was gewoon af! Proficiat met het tien jaar bloggen en heel veel succes met wat je verder zal doen!
    xo Noor

  4. Aaw zo jammer ik kende je site al vanaf het begin we hebben zelf samen een forum gehad in de tijd dat ik zelf ook een site had toen woonde je nog in Tongeren. Weet je dat nog?

  5. Bye Bye Dorien, heel veel succes en hopelijk kom je snel weer! May all your dreams come true … To be continued.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>