Fashion Freaks

DIY: The Carrie Bag

20 januari 2013 | 13 Comments

Ik liet jullie eerder deze week al kennismaken met “The Carrie Bag”. Moest ik zelf een beetje meer tijd om handen hebben was ik vast en zeker zelf gestart met een DIY ervoor. Maar, jammer genoeg, zit ik momenteel een beetje in creatief tijdgebrek. Maar ik vind het ZO’N cool idee dat ik het vast en zeker snel nog zelf ga doen! Forever 21 ging alvast met hetzelfde idee lopen als mij, want op de Forever 21 blog stond afgelopen woensdag al meteen een DIY! I like!

Credits: Forever 21

13 people are talking about “DIY: The Carrie Bag

  1. Ooooh dat is ZO tof! Ik ga eens opzoek naar een tasje waarbij ik dit kan doen. En dan ook nog eens mijn naam met hetzelfde lettertype, moet kunnen :D

  2. Echt superleuk!! Alleen de naam vind ik ook wel echt leuk erop maar is zo moeilijk om dat mooi te doen! En de mijne is zo lang pf :D

  3. O wat tof! Ik heb in de herfst een ”oudevrouwentasje” gekocht bij de secondhand, het is wel een cool idee om dat daarmee te gaan doen!

  4. Toen ik de tas zag dacht ik aaaah die wil ik ook (ghehe) en nu ga ik ‘em zeker een keertje maken, maar eerst op zoek naar de ideale tas om te ‘verpesten’ ;) Primark dan maar?
    x Martine

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>