Fashion Freaks

Dove Invisible Dry

16 mei 2014 | 1 Comment

Ik gebruik echt al super lang de deodorants van Dove, en eigenlijk zou ik er geen andere meer willen! Ik was dan ook super gelukkig toen ik een paar weken terug dit pakketje ontving van Dove! Het gekende probleem bij vele deodorants is dat deze witte sporen achterlaat op je kleding. Eigenlijk had ik daar nog met geen enkele Dove deodorant last van gehad, maar toch besliste Dove om “Invisible Dry” op de markt te brengen. Hun nieuwe campagne voor deze deodorant vond ik super leuk. Ze lieten namelijk gewoon een aantal dames het parfum uittesten. Jammer genoeg kan ik geen Youtube-filmpjes importeren in mijn blogposts, maar mochten jullie het filmpje willen bekijken, dan kan dat via deze link.

Dove Invisible Dry is beschikbaar als spray (2,99 euro) en als roll-on (3,69 euro).

Verpakking

De verpakking is helemaal Dove, en dat vind ik mooi. Lekker rustig én stijlvol. Zowel de roller als de spray zijn erg handig om mee te nemen in je tas aangezien ze beiden compact zijn. In een kleiner tasje kan ik altijd de roller meenemen, maar als ik een grote handtas heb, opteer ik altijd voor de spray.

Werking

Deze deodorant belooft je drie dingen: geen zweetplekken, goed geurende oksels én geen witte strepen op de kleding. En dit alles voor 48 uur lang. Op het witte strepen aspect spoort deze deodorant een dikke 100%. Maar 48 uur frisheid? Hmmm, ik betwijfel of dit ook in de zomer het geval is. Gelukkig ben ik geen grote zweter en kom ik wel toe met één keertje sprayen per dag. De geur van de deodorant is lekker fris, wat ik het liefst heb bij een deodorant.

Info

Dove Invisible Dry is beschikbaar als spray (2,99 euro) en als roller (3,69 euro). Beide deodorants zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en de supermarkt.

One person is talking about “Dove Invisible Dry

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>