Fashion Freaks

How to wear “Jogger Pants”

7 april 2014 | 8 Comments

Afgelopen weekend schafte ik mij bij ZEB een knalgroene jogger pants aan. Een wàt zul je denken? Ik heb de naam niet zelf uitgevonden, maar na wat research gedaan te hebben bleek dus dat deze broek effectief door het leven gaat als jogger pants. Het is een losse broek die wat weg heeft van een jogging broek. Enkel het model, want het stof is heel erg mooi en best chique. Nu was dus het grote probeem: hoe combineer ik zoiets? Maar gelukkig bestaat er zoiets als google en Pinterest, en zo kwam ik op deze leuke, inspirerende foto’s uit. Wat vinden jullie van deze broeken?

8 people are talking about “How to wear “Jogger Pants”

  1. Staat wel leuk op de foto’s, maar denk dat ik het zelf niet echt zou weten te combineren!
    Denk dat het al snel een beetje slonzig staat ^^

    Liefs, Liese

  2. Ah zo noemt dat! Ik heb er zelf ook eentje maar zonder te weten dat hij een speciale categorienaam had :D Ik vind dit soort broeken echt fijn om te dragen, doordat hij aansluit aan de enkels is hij nooit te lang, wat ik bij een ander soort lossere broeken altijd aan de hand heb. Dat is dan uiteraard geen zicht :)

    X Sara

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>