Fashion Freaks

Interior Inspiration (Part 3) : Clothing Racks

8 januari 2011 | 17 Comments

Als ik later een huis heb, dan wil ik sowieso mijn eigen instapkast, vól met kledingrekken ! Geen idee waarom, maar zoiets vind ik nu eenmaal super gaaf… Telkens als ik er op internet een afbeelding van tegenkom denk ik ; goh, dat staat toch zo leuk! Dat wil ik ook! Jammer genoeg heb ik er niet de geschikte ruimte voor om er een te zetten, thuis niet en op kot ook niet… En ik denk trouwens ook dat mijn hoeveelheid kleding iets te groot is voor één rek, hihi. Hoe dan ook, de befaamde foto’s die ik op internet tegenkwam ben ik beginnen op te slaan… Inmiddels is de hoeveelheid wel een beetje toegenomen dat ik besloot ze op Fashion Freaks te plaatsen, misschien kunnen jullie er ook wel wat inspiratie uithalen !

Liefs, Dorien !

bloglovin

Volg me op TWITTER !

Volg me op FASHIOLISTA !

17 people are talking about “Interior Inspiration (Part 3) : Clothing Racks

 1. Ik ga binnenkort verhuizen en dit is goede inspiratie voor een mooi kledingrek :) Leuk! Ik ga je blog volgen, ik zou het leuk vinden als je mij ook volgt! X.

 2. Haha ja dat wil ik ook wel 8)
  Naja ik prefereer eigenlijk gewoon een giga inloopkast,
  hoef niet overal kledingrekken hoor ^^
  Ik heb nu wel 1 kledingrek staan, eerst had ik er 2 maar dat vond ik toch wat te rommelig…

  Haha het is ook niet zo dat ik al m’n kleding op dat rek gooi, nee joh, dat zit allemaal nog in kasten, maar gewoon een aantal kledingstukken hangen eraan :)

 3. Jaa dat wil ik ook! Geeft echt zo’n ‘shop in je eigen huis’ effect haha :) Ik heb nu één kledingrek (die nodig aan vervangen toe is) en ik vind het heaven! :D

  x Martine

 4. Mooie foto’s. En dat zou ik ook graag willen, gewoon een overzicht. Nu heb ik een ingebouwde kast in mijn Slaapkamer (Geen inloopkast ) Maar die wil ik eigenlijk weg.

  xx

 5. Leuke blog zeg! En hele mooie inspiratie, er ligt inderdaad een primark in Barcelona, ik heb alleen géén idee waar. Ik denk dat je gewoon het adres moet opzoeken via google of de officiële site van primark (: dat doe ik zelf ook tegen die tijd haha!

 6. Kledingrekken zijn geweldig , ik heb er 2, maar die hangen allebei zo vreselijk vol, dat ze helemaal zijn scheefgezakt :p.Rond midden 2012 gaan we verhuizen en dan krijg ik waarschijnlijk een inbouwkast,wat voor mij een iets betere oplossing is, aangezien ik moeilijk orde kan houden :)

 7. Als je echt mooie kledingstukken hebt, is het heel mooi. ik denk bij mij zelf dat het dan te rommelig wordt in mijn kamer!
  x

 8. Als ik ga verhuizen, wil ik ook een “kleedkamer” met kledingrekken. *Ik droom er alvast over!

  Ik wil dit liever niet in de slaapkamer omdat ik samenwoon, mijn vriend moet ook nog ergens zijn kleding kwijt.

  Liefs Xx

 9. Echt geweldig zo’n rek! Zo er ook wel zo eentje hier op mijn kot willen, maar helaas ook wat plaatsgebrek!

  Leuke blog trouwens! Kwam er toevallig langs. ‘k Blijf je volgen :)

 10. Ik wil dit echt al jaren, maar mijn pa vindt het niet zo’n goed idee. Daar kan ik eigenlijk niet tegen op. Vooral omdat ik gewoon téveel kleren heb.. jammer!
  xoxo Yasemin

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>