Fashion Freaks

July in pictures

29 juli 2014 | 7 Comments

De maand juli is weer voorbij gevlogen! Toen ik vandaag door mijn instagram account aan het gaan was bedacht ik me dat ik de hele maand nog geen enkel overzichtje heb gedeeld met jullie! Daarom heb ik ze verzameld in een maandoverzicht: ik ging onder andere voor het werk naar Berlijn, ging winkelen in Lille én samen met mijn vriend ben ik op zoek naar een appartement om in september in te trekken!

8 juli ging ik naar de modebeurs Bread & Butter in Berlijn. Ondanks dat Bread & Butter een beetje aan het minderen is de afgelopen jaren (van horen zeggen) vond ik het toch een hele fijne ervaring. Ik heb zoveel fijne merken leren kennen, en ik heb ook mee stukken helpen kiezen voor de wintercollectie!

Na de beurs waren we zo moe! We hadden gereserveerd in een super fijn restaurantje, maar eigenlijk hadden we daarvoor al honger. En dus bestelden we in het hotel deze lekkere pizza!

De dag voor het vertrek had ik 4 uurtjes geslapen en ook toen we de volgende ochtend in Berlijn vertrokken had ik maar 4 uurtjes geslapen. Gelukkig ging het vrijdag nog wel goed, maar toen ik naar huis moest rijden was ik ZO moe! Ik was zo opgelucht dat ik was aangekomen. Ik ben meteen mijn bed ingedoken en heb héérlijk lang geslapen!

Het weer was de afgelopen dagen super wisselvallig. We hebben veel zon gezien, maar jammer genoeg was het soms ook wel héél erg slecht weer. Op zich heb ik niet veel moeite met regen, maar als je uit de auto moet stappen is het wel héél erg vervelend!

Nog een outfitje! Deze outfit zagen jullie al op de blog maar nu heb ik hem iets anders gecombineerd: met mijn sandaaltjes van Sacha en matchende ketting van New Look.

Op het hoofdkantoor van ZEB hielden we een “productie outlet”, dat wil zeggen dat alle stalen van onze eigen kledingcollecties die goedgekeurd moeten worden voor productie verkocht worden. Ik heb super veel leuke dingetjes gevonden waaronder dit fleurige bloesje van de Flair collectie van een jaar terug. Ik kocht hem in drie verschillende kleuren/prints. Deze oranje pas super goed bij mijn neon blazertje van Essentiël.

Samen met mijn vriend ging ik drie daagjes naar Lille. Aangezien we beiden nogal druk bezig zijn met verschillende dingen zien we elkaar niet zo héél erg veel. Zo’n weekendje samen weg was dus zeker heel erg welkom! We hebben vooral rustig door de stad gewandeld én ik heb een aantal leuke dingetjes gekocht!

Uiteraard hoort bij een weekendje weg ook uiteten gaan! Ik nam een slaatje, lekker én gezond! De avond sloot ik iets minder gezond af: namelijk met een stuk chocoladetaart met banaan, oeps!

Zoals jullie misschien weten heb ik een bedrijfswagen, een VW Golf maar deze moest vorige week naar de garage. Vermits er toch wat meer werk aan was dan gedacht kreeg ik een vervangwagen en moest mijn wagen een week daar blijven. Tot mijn grote verassing kreeg ik een Mini mee naar huis! Echt een super fijn autootje, alleen zonde dat hij verschrikkelijk veel verbruikt en het is ook echt een ellendig ding om te tanken! Mijn Golf is trouwens zo goed als nieuw, dus ik ben super blij!

Deze outfit had ik al een tijdje in mijn hoofd. Enige probleem: de schoenen! Ik kocht deze schoenen in Lille voor 11 euro! Ik vind het wel fijn om prints te mixen dus ik was best blij met deze combinatie ;) !

Nog iets heel gaafs: binnenkort ontmoet ik Astrid Bryan! Samen met haar ontwerpt ZEB elk seizoen een kledingcollectie. Binnenkort is er ook een fotoshoot en daar moet ik als styliste uiteraard ook voor aanwezig zijn ;) ! Voor de shoot hebben we ook schoenen nodig. Deze heb ik vrijdag besteld en vandaag was het eerste paar al binnen! Ik heb ze samen uitgekozen met mijn bazin en we kozen voor prijzige maar super fashionable schoenen!

Vandaag ging ik na het werk naar de winkel. Toen ik de auto geparkeerd had viel me op dat de kleur van mijn schoenen precies dezelfde is als die van mijn boodschappentas! Dit moest uiteraard dus even op de foto ;) !

7 people are talking about “July in pictures

  1. Heel leuk overzichtje Dorien! En allemaal leuke foto’s en outfits!
    Super leuk dat je Astrid Bryan gaat ontmoeten, ben benieuwd hoe je dat gaat ervaren in real life, want ik veronderstel dat ze wel anders is in het echt dan op tv :-)
    Komt er ook een verslagje van die fotoshoot? Want dat lijkt me zo leuk om eens te zien!
    Je hebt echt je droomjob gevonden! :-) Het lijkt me ook een fantastisch leuke job! :-)

  2. @ Karen: Neen dat is echt niet de bedoeling, zoiets vind ik ook niet dat je kan verwachten van je werkgever! Ze zijn echt puur om te gebruiken voor fotoshoots ;)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>