Fashion Freaks

Naf Naf Leopard winter coat

22 juli 2014 | 16 Comments

Aangezien het gisteren een nationale feestdag was besloten mijn vriend en ik er een weekendje tussenuit te gaan. En zo boekten we een weekendje Lille! Lille is een stad in Noord-Frankrijk en is dus voor ons helemaal niet ver. We kwamen zaterdag rond de middag toe en gingen toen al een beetje de stad verkennen. Ik bracht een bezoekje aan Naf Naf en kocht er een super leuk lente jasje voor slechts 30 euro! Ik zag ook deze super leuke jasje van de nieuwe collectie. Ik vind hem echt super leuk, maar persoonlijk vind ik juli nog een beetje te vroeg om al een winter jas te kopen ;) … Wat vinden jullie ervan? Hij kost 130 euro en is verkrijgbaar in de winkels en online!

16 people are talking about “Naf Naf Leopard winter coat

 1. Is Lille een beetje een leuk stadje? Want ik hoor er heel veel mensen over maar weet niet of ‘t de moeite waard is. De jas is heel tof trouwens!

 2. @ Angelaa: Lille is een leuke stad om een dagje te gaan shoppen. Wij hadden oorspronkelijk gepland om 3 dagen te gaan, maar de tweede dag zijn we uitgeweken naar Brugge en de laatste dag zijn we ook redelijk vroeg vertrokken. Maar een dagje gaan winkelen in Lille is zeker aan te raden! Neem dan misschien toch een plattegrond mee, wij vonden het best een ingewikkelde stad en de leukste winkeltjes liggen redelijk verspreid ;) !

 3. Ontzettend leuke jas! Inderdaad nog een beetje vroeg om te kopen, maar het is nooit te vroeg om alvast een wishlist te maken, niet? ;)

 4. Wauwie, so pretty! Ik vind jasjes met een print helemaal super, zou er ook wel één willen voor volgende winter/herfst :)

 5. Wat een prachtige winterjas, Dorien… Ik zou er voor de volle 100% voor gaan, hij staat je goed!
  Liefs, Jana

 6. Oh leuk! Ik wil ook eens naar Lille gaan :) Lijkt me een mooie stad.
  De jas staat je echt heel mooi, en vroeg of laat zal je toch een winterjas nodig hebben. Anders blijft hij misschien in je hoofd hangen ;)

 7. @ Eva: In principe heb ik wel jassen genoeg… Het hangt een beetje af van de kosten die er nog gaan komen voor het appartement ;) !

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>