Fashion Freaks

OPI Alpine Snow

22 mei 2014 | 9 Comments

Ik heb het de afgelopen dagen echt verschrikkelijk druk gehad met mijn nieuwe job. Daardoor zijn er de afgelopen dagen dus ook geen nieuwe posts online gekomen. Mijn oprechte excuses daarvoor, maar ik heb goed nieuws: want ik heb een planning opgesteld waardoor er volgende week dus gewoon weer wel updates én outfits online komen ;) ! Vandaag wil ik jullie nog wat foto’s laten zien van mijn OPI nagellak “Alpine Snow”. Ik was al langer op zoek naar dé ideale witte nagellak en die heb ik NU gevonden!

9 people are talking about “OPI Alpine Snow

  1. Ik heb mezelf onlangs een starterskit gekocht om gellak te zetten, er zaten een aantal kleurtjes bij waaronder wit! Ik ben erg benieuwd om hem uit te proberen. Ik heb alleen het gevoel dat witte nagels zo snel ‘vuil’ kunnen worden.. Heb jij daar last van met je witte nagellak? :D

  2. wat een mooi kleurtje!
    een goede nagellak om je nagels te laten bekomen van alle verschillende kleurtjes + het helpt je nagels nog eens sneller groeien! REPAIR AND GROW STIMULATOR van de Hema een echte aanrader!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>