Fashion Freaks

Outfit: Brown Ankle Boots from Avance

27 oktober 2013 | 13 Comments

Hi girls! I finally bought the Avance boots where I talked about in an earlier post. I went to my boyfriend’s today but since he, his father and his grandfather are great football fanatics and they were watching a game today, I decide to escape their house to go to Avance and do some shoe shopping! When I arrived I immediately saw my dream boots: the brown Libelle ankle boots. But I also saw a great other pair (I posted a picture of them on my Facebook page) and now I’m even thinking about getting those as well… Haha, I’m terrible! Luckily I had a voucher to shop these gorgeous boots ;) ! The top I’m wearing is from Zara, the blazer is vintage, the skirt is from H&M and the gorgeous earrings are from The Vintage Blues.

Dag meiden! Ik kocht vandaag eindelijk de Avance laarsjes waar ik al eerder over schreef in deze post. Ik ging vandaag naar mijn vriendje, maar aangezien hij, zijn vader en grootvader grote voetbalfans zijn en er vandaag een match bezig was, besloot ik eventjes naar de Avance te gaan. Toen ik aankwam zag ik mijn droompaar al snel: deze bruine enkellaarsjes van Libelle. Maar ik zag ook nog een ander heel leuk paar, ik postte er zelfs een foto van op mijn Facebook pagina. Nu zit ik er zelf over te denken om deze ook te gaan kopen… Ik ben echt verschrikkelijk! Gelukkig kon ik deze schoentjes vandaag kopen met een cadeaubon ;) ! De top die ik droeg is van Zara, de rok van H&M, de blazer is tweedehands en de oorbellen zijn van The Vintage Blues.

13 people are talking about “Outfit: Brown Ankle Boots from Avance

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>