Fashion Freaks

Press Days Fall/Winter 2014

25 april 2014 | 10 Comments

Gisteren had ik echt een enorm leuke maar drukke én vermoeiende dag. Ik ging namelijk samen met Sven naar de persdagen in Antwerpen. Voor degene die niet bekend zijn met een persdag: dit gebeurt 2 keer in het jaar. De pr-bureaus gooien hun deuren open en geven bloggers en journalisten een blik op de nieuwe collecties van het volgende seizoen. Ik bezocht dit jaar samen met Sven 6 pr-bureaus én uiteraard maakte ik ook foto’s! De foto’s die ik met mijn Canon maakte laat ik jullie vandaag zien, maar de foto’s die ik maakte met mijn telefoon bewaar ik nog even tot aanstaande zondag voor een nieuwe “My Week in Pictures”! Ik heb trouwens bij elke foto het desbetreffende merk bijgevoegd. Moesten jullie toffe items zien, dan weten jullie meteen waar jullie die kunnen vinden ;) !

Esprit

Herschel

P-Lo

Steve Madden

Dr. Denim

Sorbet Dreams

Edith & Ella

zak! designs

Edith & Ella

Edith & Ella

Twice as Nice

Herschel

10 people are talking about “Press Days Fall/Winter 2014

  1. Heel leuk allemaal, mooie foto’s ook! Maar ik heb een vraagje :) Die oorbellen, kan dat dat die van Twice as Nice zijn ipv Think Twice? Aan het formaat van de prijskaartjes lijken me ze eerder van het eerste te zijn ;)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>