Fashion Freaks

Tip: Apartment Therapy

25 juli 2014 | 6 Comments

Voor degene onder jullie die binnenkort gaan verhuizen én een eigen stekje mogen gaan inrichten, heb ik een super fijne site: Apartment Therapy! Op deze site vind je werkelijk tips voor ELKE ruimte in je huis. En er wordt ook heel veel aandacht besteedt aan het inrichten van kleine ruimtes. Ik deel met jullie alvast een aantal leuke fotootjes, maar neem zeker een kijkje op de site want je zal er uuuuuuuren op gaan rondsurfen ;) !

6 people are talking about “Tip: Apartment Therapy

  1. So pretty! Ik ga nog niet direct alleen wonen, maar ik kijk er alvast naar uit om mijn eigen appartement in te richten <3

  2. @zoë: bedankt voor de tip! ik kende de site al, maar ben persoonlijk niet zo’n fan van muurstickers ;) ! wat leuk dat je binnenkort ook gaat samenwonen ;) !

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>