Fashion Freaks

Tip: Lakstore Antwerpen

10 mei 2014 | 9 Comments

Na een aantal daagjes blogafwezigheid ben ik er weer! Vandaag ging ik samen met Sven naar de stockverkopen in Antwerpen. Jammer genoeg viel het dit jaar een beetje tegen, behalve bij Eleven Paris! Ik laat later nog mijn aankoopjes zien ;) ! Vandaag wil ik jullie namelijk laten kennis maken met “De Lakstore” in Antwerpen. In dit verscholen pareltje in De Burburestraat vind je àlles wat een nagellakoholic nodig heeft. Je kan er een manicure laten doen en je kan er ook verschillende producten kopen van OPI en Faby. Ik ging met twee nagellakjes naar huis én maakte ook wat foto’s van de winkel ;) !

Allereerste kocht ik deze blanke witte nagellak van OPI. Ik ben echt héél erg benieuwd naar deze, dus ik ga hem snel uitproberen! Ik laat jullie dan ook uiteraard nog een foto zien met het resultaat hiermee ;) !

De verkoopsters waren echt super vriendelijk en behulpzaam en kenden overduidelijk héél wat over de nagellaksector. Ze vertelde me ook dat het wel aan te raden was om een verzorgende basecoat aan te brengen alvorens je nagellak aan te brengen. Ik besloot dat maar eens uit te proberen, aangezien ik altijd wel een kleurtje op mijn nagels heb… Ik nam dus deze verzorging mee van Faby. Ik ben erg benieuwd!

9 people are talking about “Tip: Lakstore Antwerpen

  1. Ik ben al langer op zoek naar een witte nagellak dus ik ben erg benieuwd naar wat jij vindt van dat exemplaar van O.P.I. :-)

  2. Die witte nagellak lijkt me mooi! Zou je hier van een swatch van willen maken? Thanks!

  3. Oh wat leuk! Als ik nog eens in A’pen ben breng ik hier zeker een bezoekje ;)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>